21/6/15

hairstyles 2015 μακριά αλογοουρά βήμα-βήμα

Το αγαπημένο μας από όλα τα hairstyles 2015 είναι η μοδάτη, σέξι και πολύ κομψή μακριά αλογοουρά! Σήμερα θα δούμε βήμα-βήμα πως να φτιάχνουμε το καλύτερο από τα hairstyles 2015!
Χρησιμοποιήστε ένα μικρό κλιπ για να τραβήξετε πίσω το επάνω τμήμα των μαλλιών σας. Ξεχωρίστε μια τούφα από το κάτω τμήμα των μαλλιών και τοποθετήστε την σε ένα σίδερο μεσαίου μεγέθους για να την ισιώσετε από τις ρίζες έως τις άκρες. Επαναλάβετε τη διαδικασία σε όλα τα μαλλιά που βρίσκονται στο κάτω μέρος του κεφαλιού και, στη συνέχεια, αφαιρέστε το κλιπ και ισιώστε τις τούφες στο επάνω τμήμα του κεφαλιού. Χρησιμοποιήστε ένα σπρέι για λάμψη και ψεκάστε σε όλο το μήκος των μαλλιών για 5 δευτερόλεπτα, δίνοντας έμφαση στις ρίζες. Περάστε τις παλάμες των χεριών σας σε όλο το μήκος των μαλλιών για να τα λειάνετε. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα με αραιά δόντια για να μαζέψετε τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και βουρτσίστε τη δεξιά και την αριστερή πλευρά των μαλλιών σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι εντελώς λεία. Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε τη βούρτσα για να λειάνετε την επιφάνεια των μαλλιών στο κάτω μέρος του κεφαλιού, που θα φαίνεται με αυτό το χτένισμα. Όταν όλη η επιφάνεια των μαλλιών είναι λεία, πιάστε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά, χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο. Βουρτσίστε όλο το μήκος της αλογοουράς χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με αραιά δόντια και βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι εντελώς λεία. Τοποθετήστε ένα δεύτερο λάστιχο περίπου 8 εκ. κάτω από το πρώτο λάστιχο, δημιουργώντας ένα δεύτερο τμήμα πιασμένων μαλλιών.
Ψεκάστε 5 δόσεις spray στην παλάμη του χεριού σας. Τρίψτε τις παλάμες σας και απλώστε το προϊόν στην αλογοουρά. Εάν χρειάζεται, χτενίστε την αλογοουρά για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν έχει κατανεμηθεί ομοιόμορφα σε όλο το μήκος της. Ποιο είναι λοιπόν το πιο εύκολο από τα hairstyles 2015;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Author